Saturday 27 April 2013

Share |

Sponsoring GAMMA Bouwmarkten voor Jasper

Mugello_sob_box 069

Motorcoureur Jasper Iwema (23), in 2013 actief in het FIM wereldkampioenschap motorwegrace, kan ook komend seizoen rekenen op de steun van GAMMA, de grootste bouwmarktketen van Nederland. In een door LDP International te Assen begeleide overeenkomst continueert GAMMA de steun aan de coureur uit Hooghalen die onlangs tekende voor een Moto3-start bij het Nederlandse RW Racing GP.

Alex Phaff, manager communicatie bij GAMMA: “Een Nederlandse coureur in een Nederlands team in de kleuren van een mooi Nederlands merk… Het is lang geleden dat we van zo’n combinatie konden genieten en wij verheugen ons al op zijn optredens in de TT en tijdens de GAMMA Racing Day op 4 augustus! Jasper kan als enige Nederlandse WK-coureur op veel sympathie rekenen van de Nederlandse fans en de nationale media en de combinatie met een topteam als RW Racing moet voor mooie verrassingen kunnen zorgen. Daarnaast is Jasper voor een professioneel sportman bijzonder toegankelijk en daarmee een goede ambassadeur voor RW Racing en de GAMMA bouwmarkten.”

Onlangs kondigde RW Racing GP een langverwachte verbintenis aan met de meest succesvolle Nederlander in de lichtste GP-categorie van de laatste vijftien jaar. Teameigenaar Roelof Waninge: “Racen in een volledig wk-seizoen is een kostbare aangelegenheid. Ik ben zeer blij voor Jasper dat hij naast de inbreng van zijn trouwe sponsors ook weer kan rekenen op steun van GAMMA. Dat Jasper in de Nederlandse markt een stuk beter ligt dan een buitenlandse coureur wisten we. Maar een sterk Nederlands merk als GAMMA op de kuip is wel meteen het beste wat we ons als Nederlands team kunnen wensen.”

Afgelopen jaar profileerde Jasper Iwema zich dankzij een groeiende aandacht van media en fans nog sterker als boegbeeld van de TT en van de motorsport in Nederland. In Le Mans behaalde Iwema met een zevende plaats zijn beste Grand Prix resultaat ooit. “Onze 2013-campagne ziet er met de dag beter uit”, aldus Jasper. “Met de steun van GAMMA, mijn andere loyale sponsors en
het vertrouwen van RW Racing GP ben ik een gelukkig man. Er rest mij niets anders dan de KALEX-KTM serieus hard de sporen te geven om ons vaak en veel in de kijker te rijden.”

Iwema is via de kleine ‘pocketbikes’ in Nederland razendsnel doorgestroomd naar het Duitse 125 cc-kampioenschap. Reeds na één seizoen werd hij opgepikt door Racing Team Germany om zijn krachten te gaan meten met de WK-coureurs. De coureur met startnummer 53 weet zich sindsdien ieder jaar tijdens GP-races bij de top 10 van de wereld te manifesteren. Jasper start voor RW Racing GP in de Moto3-klasse op een KALEX-KTM naast de Tsjech Jakub Kornfeil.

Website by LDP International