Monday 29 June 2015

Share |

Free Practice 1, Jasper Iwema: P28, 1’41.511

SAM_4903

‘We have the connection with the rest of the field, but we are not yet where we want to be. We are still searching for a good setup. Therefore I choose to go into the pits a couple of times. After each entry, we could make small steps. We know the direction we need to go with for the setup. I’m confident that we can a big step in the second session.’

Vrije Training 1, Jasper Iwema: P28, 1’41.511

‘We hebben de aansluiting, maar we zijn nog niet waar we willen staan. We zijn nog zoekende naar  een goede afstelling , daarom er bewust gekozen om wat vaker binnen te komen. Na elke binnenkomst konden we kleine stapjes maken. We weten wel een richting waar we naar toe moeten met de afstelling. Ik heb er daarom vertrouwen in dat we voor de tweede vrije training een grote stap kunnen maken’.

 

AbbinkMetaal, HappySmile, CWV, Dormac, Chromeburner, FietsenenKoffie, Putoline, HJChelmets, SLgrafics, Dainese, Jopa, Sidi, FiveGloves, SOproducts, Sportconfex, ForteSportswear, Maepa, Tredicii13, RTVDrenthe, AVreclame, Wijdevenparket, OudeHendriksman, Zuntrade, Hoffmann, ABNamro, KroeseWevers, BarryWesten, Calot, Herenvest, Booij, PizzeriaPiccolaRoma, JumboBeilen, ARA, Vosbouw, BonneBella, #KNMV, Drenthe, gemeenteAssen, VVVAssen, HistorischeRouteTT, VanderValkAssen, NeuroSupport, AFPsports, Sportsvision, DutchTT2015, Moto2, AbbinkGP, SpeedUp, HartelmanMotoren, KRP, FanclubIwema, Allinn, OneShotOneKill

Website by LDP International