Monday 29 June 2015

Share |

Free Practice 2, Jasper Iwema: P31, 1’41.148

IMG_2618

Jasper Iwema sets the 31th time in the second session. Iwema crashed in the last part of the session. The rider was OK. Iwema’s reaction after the second free practice:

‘I’m not satisfied. We are still looking for the right setup. We haven’t made the step, we wanted to. The rear feels pretty good, but I didn’t have confidence at the front. I lost the bike at the front almost continuously, that’s also the reason why I crashed into the Stekkenwal. We will work hard to improve confidence in the front for tomorrow.’

Vrije Training 2, Jasper Iwema: P31, 1’41.148

Jasper Iwema was in de tweede sessie eenendertigste. Iwema crashte in het laatste kwartier van de training. De rijder was OK. De reactie van Iwema na de tweede vrije training:

‘Ik ben niet helemaal tevreden. We zijn nog steeds op zoek naar de goede afstelling. We hebben nog niet de stap gemaakt, die we wilden maken. De achterkant voelt redelijk goed gaan, maar aan de voorkant mis ik het vertrouwen. Voornamelijk met het remmen en insturen. Ik ben de motor aan de voorkant voortdurend bijna kwijt, dat was ook de reden waarom ik crashte in de Stekkenwal. We gaan hard werken om het vertrouwen aan de voorkant te kunnen verbeteren voor morgen.’

AbbinkMetaal, HappySmile, CWV, Dormac, Chromeburner, FietsenenKoffie, Putoline, HJChelmets, SLgrafics, Dainese, Jopa, Sidi, FiveGloves, SOproducts, Sportconfex, ForteSportswear, Maepa, Tredicii13, RTVDrenthe, AVreclame, Wijdevenparket, OudeHendriksman, Zuntrade, Hoffmann, ABNamro, KroeseWevers, BarryWesten, Calot, Herenvest, Booij, PizzeriaPiccolaRoma, JumboBeilen, ARA, Vosbouw, BonneBella, #KNMV, Drenthe, gemeenteAssen, VVVAssen, HistorischeRouteTT, VanderValkAssen, NeuroSupport, AFPsports, Sportsvision, DutchTT2015, Moto2, AbbinkGP, SpeedUp, HartelmanMotoren, KRP, FanclubIwema, Allinn, OneShotOneKill

 

Website by LDP International