Monday 29 June 2015

Share |

Free Practice 3, Jasper Iwema: P31, 1’41.069

Motul Dutch TT 2015 foto Henk Teerink (2)

Iwema after the third free practice:
‘Still not have confidence with the bike. The bike feels different than during the test before the TT. We will search hard to find that good feeling again for qualifying.’

Vrije Training 3, Jasper Iwema: P31, 1’41.069

Iwema na de derde vrije training:‘Het vertrouwen is er nog niet. Ik voel me anders op de motor, dan tijdens de test voor de TT. We gaan hard op zoek om dat goede gevoel terug te vinden voor de kwalificatie.’

AbbinkMetaal, HappySmile, CWV, Dormac, Chromeburner, FietsenenKoffie, Putoline, HJChelmets, SLgrafics, Dainese, Jopa, Sidi, FiveGloves, SOproducts, Sportconfex, ForteSportswear, Maepa, Tredicii13, RTVDrenthe, AVreclame, Wijdevenparket, OudeHendriksman, Zuntrade, Hoffmann, ABNamro, KroeseWevers, BarryWesten, Calot, Herenvest, Booij, PizzeriaPiccolaRoma, JumboBeilen, ARA, Vosbouw, BonneBella, #KNMV, Drenthe, gemeenteAssen, VVVAssen, HistorischeRouteTT, VanderValkAssen, NeuroSupport, AFPsports, Sportsvision, DutchTT2015, Moto2, AbbinkGP, SpeedUp, HartelmanMotoren, KRP, FanclubIwema, Allinn, OneShotOneKill

Website by LDP International