Monday 29 June 2015

Share |

Qualifying, Jasper Iwema: P31, 1’40.717

Motul Dutch TT 2015 foto Henk Teerink (4)

Iwema will start from the 31th position at the Dutch TT. The reaction of the rider from the Netherlands after the qualifying session:

‘I’m not happy with my time, but the feeling with the bike is getting better. I made some mistakes in my qualifying laps. I have some problems with braking and corner entering.The team works very well together and we will now analyse the data. We will check where the engine and I can improve. Maybe tomorrow the weather is different, but we shall see. We’re going for it tomorrow and I will do everything to get the best possible position!’

Kwalificatie, Jasper Iwema: P31, 1’40.717

Iwema start zaterdag op de eenendertigste plaats tijdens de Dutch TT. De reactie van de Nederlander na afloop van de kwalificatie:

‘Ik ben niet tevreden met mijn tijd, maar het gevoel met de motor is beter. Ik maakte zelf een aantal foutjes in de kwalificatie. Ik heb voornamelijk problemen met het remmen en insturen. Het team werkt heel goed samen en gaan nu de data analyseren. We gaan kijken waar de motor en ik nog kunnen verbeteren. Morgen kunnen de weersomstandigheden anders zijn, maar dat is afwachten. We gaan er morgen alles aan doen om het best mogelijk eruit te halen!’

AbbinkMetaal, HappySmile, CWV, Dormac, Chromeburner, FietsenenKoffie, Putoline, HJChelmets, SLgrafics, Dainese, Jopa, Sidi, FiveGloves, SOproducts, Sportconfex, ForteSportswear, Maepa, Tredicii13, RTVDrenthe, AVreclame, Wijdevenparket, OudeHendriksman, Zuntrade, Hoffmann, ABNamro, KroeseWevers, BarryWesten, Calot, Herenvest, Booij, PizzeriaPiccolaRoma, JumboBeilen, ARA, Vosbouw, BonneBella, #KNMV, Drenthe, gemeenteAssen, VVVAssen, HistorischeRouteTT, VanderValkAssen, NeuroSupport, AFPsports, Sportsvision, DutchTT2015, Moto2, AbbinkGP, SpeedUp, HartelmanMotoren, KRP, FanclubIwema, Allinn, OneShotOneKill

Website by LDP International