Monday 29 June 2015

Share |

Race, Jasper Iwema: P25

Motul Dutch TT 2015 foto Henk Teerink (3)

Jasper Iwema finished 25th in the Moto2 race at Assen. The reaction of the Dutchman after the race:

‘Generally I’m not completely satisfied. It was a difficult weekend, different than we had expected. The expectations were a little bit higher, mainly through the test in Aragon. We will try to look back positive. I have finished the race and I made a start in the Moto2 class. It isn’t easy and that showed more Moto3 riders who have made the same switch. It needs time to get used to the Moto2 bike. If I had a poor test or no test, my expectations were perhaps been different. If I don’t look at the expectations, but only at this weekend we had not a bad weekend. We have made steps in all sessions and learn a lot in this new class. Now we need to make more kilometers in this class to understand the bike better. I would like to thank the team and all my sponsors for this opportunity!’

Race, Jasper Iwema: P25

Jasper Iwema is als vijfentwintigste over de finish gekomen in de Moto2 wedstrijd in Assen. De reactie van de Nederlander na afloop van de race:

‘Over het algemeen ben ik niet helemaal tevreden. Het was een moeizaam weekend farmaci impotenza, anders dan ik had voorgesteld. Verwachtingen lagen toch wat hoger, dat kwam voornamelijk door de test in Aragon. We moeten toch proberen hier positief op terug te kijken. Ik heb de race uitgereden en ik heb een begin gemaakt in de Moto2. Het is allemaal niet gemakkelijk en dat bewijzen ook meerdere Moto3 coureurs die de overstap hebben gemaakt, dat er tijd voor nodig is om te wennen aan de Moto2. Als ik een wat mindere test of geen test had gehad, waren mijn verwachtingen misschien anders geweest. Als ik niet naar de verwachtingen kijk, maar puur naar dit weekend hebben we het niet heel slecht gedaan. We hebben in alle trainingen stappen gemaakt en redelijk begin gemaakt in deze klasse. Nu is het zaak om meer kilometers te maken in deze klasse en de motor beter te leren begrijpen. Ik wil graag het team en alle sponsoren heel erg bedanken!’

AbbinkMetaal, HappySmile, CWV, Dormac, Chromeburner, FietsenenKoffie, Putoline, HJChelmets, SLgrafics, Dainese, Jopa, Sidi, FiveGloves, SOproducts, Sportconfex, ForteSportswear, Maepa, Tredicii13, RTVDrenthe, AVreclame, Wijdevenparket, OudeHendriksman, Zuntrade, Hoffmann, ABNamro, KroeseWevers, BarryWesten, Calot, Herenvest, Booij, PizzeriaPiccolaRoma, JumboBeilen, ARA, Vosbouw, BonneBella, #KNMV, Drenthe, gemeenteAssen, VVVAssen, HistorischeRouteTT, VanderValkAssen, NeuroSupport, AFPsports, Sportsvision, DutchTT2015, Moto2, AbbinkGP, SpeedUp, HartelmanMotoren, KRP, FanclubIwema, Allinn, OneShotOneKill

Website by LDP International