Monday 29 June 2015

Share |

Warm-Up, Jasper Iwema: P29, 1’40.769

Motul Dutch TT 2015 foto Henk Teerink (12)

Iwema’s reaction after the warm-up session. De race starts at 12.20.
‘We have made a lot of changes after qualifying. I could set some constant laptimes. The laptimes where almost equal to my qualifying time. I will do everything to get the best possible position in de race compresse naturali erezione. Thanks for all your support!’

Warm-Up, Jasper Iwema: P29, 1’40.769

De reactie van Iwema na de warm-up sessie. De race start om 12.20 uur.
‘We hebben na de kwalificatie veel veranderd aan de motor. Ik kon een aantal constante rondetijden klokken. De rondetijden waren bijna gelijk aan mijn kwalificatietijd. Ik ga er alles aan doen in de race, om het maximale eruit te halen. Bedankt voor alle steun!’

AbbinkMetaal, HappySmile, CWV, Dormac, Chromeburner, FietsenenKoffie, Putoline, HJChelmets, SLgrafics, Dainese, Jopa, Sidi, FiveGloves, SOproducts, Sportconfex, ForteSportswear, Maepa, Tredicii13, RTVDrenthe, AVreclame, Wijdevenparket, OudeHendriksman, Zuntrade, Hoffmann, ABNamro, KroeseWevers, BarryWesten, Calot, Herenvest, Booij, PizzeriaPiccolaRoma, JumboBeilen, ARA, Vosbouw, BonneBella, #KNMV, Drenthe, gemeenteAssen, VVVAssen, HistorischeRouteTT, VanderValkAssen, NeuroSupport, AFPsports, Sportsvision, DutchTT2015, Moto2, AbbinkGP, SpeedUp, HartelmanMotoren, KRP, FanclubIwema, Allinn, OneShotOneKill

Website by LDP International